Enhederne‎ > ‎

Juniortroppen

Vi har her i gruppen valgt at vores juniorer skal mødes og opleve spejderarbejdet sammen med troppen. Det betyder, at der ikke er egentlige juniormøder, men derimod samlede møder for junior- og spejdertroppen. På den måde kan juniorne lære fra de ældre spejdere i troppen - helt i stil med spejdernes ide om at børn lærer børn. Samtidig har spejdertroppen mulighed for at lære fra sig, til gavn for alle.

Når man bliver Junior, tager man for alvor hul på spejderlivet. Det er nu, at man bl.a. lærer at håndtere en økse og rejse et telt alene. Man begynder at lære at klare sig selv. 

Som Junior får man mere ansvar end før. Man begynder at være opdelt i patruljer, hvor der findes en patruljeleder og assistent blandt spejderne. I patruljen løser de deres opgaver i fællesskab, med hjælp fra lederne. 

I juniortroppen bestræber vi os for at lave et spændende program, der udfordrer spejderne og udvikler dem til hele mennesker. Vi arrangerer derfor mindst en weekendtur halvårligt, hvor det er vigtigt at juniorerne deltager for at styrke det sociale sammenhold i juniortroppen.

Juniornes ledere

Ledergruppen hos troppen består af:
Peter Neve - Enhedsleder
Anders Madsen - Lederassistent
Anne Marie Møller Petersen - Lederassistent
Steffan Nielsen - Lederassisstent

Du kan kontakte os på:

Forældreinfo
Comments