Enhederne‎ > ‎

Juniortroppen

Vi har her i gruppen valgt at vores juniorer, der går i 4. klasse har møde sammen med bævere og ulve. Det betyder, at de har nogle af aktiviteterne sammen med dem, men også at de har aktiviteter selv. De vil altid arbejde sammen i deres egen junior patrulje. 

der går i 5. klasse skal mødes og opleve spejderarbejdet sammen med troppen. Det betyder, at der ikke er egentlige juniormøder, men derimod samlede møder for de store juniorer og spejdertroppen. På den måde kan juniorerne lære fra de ældre spejdere i troppen - helt i stil med spejdernes ide om at børn lærer børn. Samtidig har spejdertroppen mulighed for at lære fra sig, til gavn for alle.

Når man bliver Junior, tager man for alvor hul på spejderlivet. Det er nu, at man bl.a. lærer at håndtere en økse og rejse et telt alene. Man begynder at lære at klare sig selv. 

Som Junior får man mere ansvar end før. Man begynder at være opdelt i patruljer, hvor der findes en patruljeleder og assistent blandt spejderne. I patruljen løser de deres opgaver i fællesskab, med hjælp fra lederne. 

I juniortroppen bestræber vi os for at lave et spændende program, der udfordrer spejderne og udvikler dem til hele mennesker. Vi arrangerer derfor mindst en weekendtur halvårligt, hvor det er vigtigt at juniorerne deltager for at styrke det sociale sammenhold i juniortroppen.

4. klasse mødes i spejderhuset hver onsdag kl. 16:30-18:00.

5. klasse mødes i spejderhuset hver onsdag kl. 19:00-20:30.

Juniorernes ledere

Ledergruppen hos ulvene og de små juniorer består af:
Anne - Enhedsleder for ulve og juniorer
Elisabeth - Assistent
Kristina - Assistent

Ledergruppen hos troppen og de store juniorer består af:
Peter Neve - Enhedsleder
Anders Madsen - Lederassistent
Anne Marie Møller Petersen - Lederassistent
Steffan Nielsen - Lederassisstent

Du kan kontakte os på:

Forældreinfo
Comments